Baruti | Kompleksi Erta
408
page-template-default,page,page-id-408,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Kompleksi Erta

Kompleksi Erta

Elegancë dhe stil i lartë arkitektonik. Kompleks me objekte vetëm 5 kate, i cili po ndërtohet në një nga lagjet më të mira të Prishtinës, në lagjen Mati 1. Me hapësirë gjigante prej 50.000m², ku 70% e saj është hapësirë e gjelbëruar, ky kompleks ofron një komoditet të lartë banimi për ju dhe familjen tuaj.

Galeria

Planimetritë

A 3

A 4

A 5

A 6